Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2024 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2024 Genelgeleri |
Konu: 132 Sayılı Genelge (Seminer ve Toplantı Sunumları) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3889 |
Konu: 132 Sayılı Genelge (Seminer ve Toplantı Sunumları) Gönderim Zamanı: 23.Ekim.2024 Saat 17:19 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2024/1423 22.10.2024 KONU : Genel Sekreterler Eğitim ve Bilgilendirme Semineri Başkanlar Kurulu Eğitim Toplantısı Sunumları ODALARA (2024/132) SAYILI GENELGE Birliğimizin 11 Ekim 2024 tarihinde Amara Family Resort Otel Antalya’da yapılan Genel Sekreterler Eğitim ve Bilgilendirme Seminerinde, Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Muhammet Nimet ÇAVUŞ’un “Çalışma ve Yönetimde Davranış ve Protokol Kuralları” sunumu genelgemiz ekinde gönderilmiştir. Birliğimizin 18 Ekim 2024 tarihinde Amara Comfort Resort Otel Antalya’da yapılan 78. Başkanlar Kurulu Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısında, Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Metin POLAT’ın “Çalışma ve Yönetimde Nezaket ve Görgü Kuralları” sunumu genelgemiz ekinde gönderilmiştir. Bilgilerinize rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan Ekler: 1. Çalışma ve Yönetimde Davranış ve Protokol Kuralları 2. Nezaket, Görgü ve Protokol Kuralları DAĞITIM: TÜM ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. GENELGE EKİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLATIN. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |