Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2023 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2023 Genelgeleri |
Konu: 106 Sayılı Genelge (Teknofest İzmir) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 106 Sayılı Genelge (Teknofest İzmir) Gönderim Zamanı: 25.Eylül.2023 Saat 13:41 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2023/1241 25.09.2023 KONU : Teknofest İzmir ODALARA (2023/106) SAYILI GENELGE 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında, İzmir Çiğli Havalimanında gerçekleştirilecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İzmir’in, Birliğimizce Oda Başkanları, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Genel Sekreterlerimiz ile 1 Ekim 2023 Pazar günü ziyaret edilmesi planlanmaktadır. Teknofest İzmir’e ziyaret ücretsiz olup, ulaşım Birliğimizce sağlanacaktır. Teknofest İzmir’e yalnızca Oda Başkanları, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Genel Sekreterler katılım sağlayacak olup; katılacak olan Oda Başkanlarımız, Oda Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Oda Genel Sekreterlerimizin https://www.teknofest.org web sitesinden, Oda Genel Sekreterlerimizce ziyaretçi kaydı oluşturup, Oda Ziyaretçi Listesini, 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 12:00’ye kadar Birliğimize bildirilmesi rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan DAĞITIM: TÜM ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 03.Ekim.2023 Saat 17:57 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |