Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2018 Genelgeleri | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2018 Genelgeleri |
Konu: 43 Sayılı Genelge (Eğitim ve Katkı Payı Borçları ) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3892 |
Konu: 43 Sayılı Genelge (Eğitim ve Katkı Payı Borçları ) Gönderim Zamanı: 25.Mayıs.2018 Saat 16:19 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2018/572 24.05.2018 KONU : Eğitim ve Katkı Payı Borçları Yapılandırması. ……………………………………………………………… ODASI BAŞKANLIĞINA ………………………………../AYDIN ODALARA (2018/43) SAYILI GENELGE Bilindiği üzere 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun 18.05.2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu Kanunla; 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu hükümlerine göre, 31.03.2018 tarihine (bu tarih dahil) kadar, esnaf ve sanatkarların üyesi oldukları odalara olan aidat borçları ile odaların birlik ve üyesi oldukları federasyonlara olan katılma payı ve eğitim fonu borç asıllarının ödenmemiş kısmının birinci taksitinin 2018/Temmuz ayı sonuna kadar, kalanının aylık dönemler halinde ve 6 eşit taksite kadar ödenmesi halinde, uygulanan gecikme zamlarının tahsilinden vazgeçilmiştir.” denmektedir. Buna istinaden Odanızın 31.03.2018 tarihi itibariyle Birliğimize olan aşağıda ayrı ayrı belirtilen Eğitim Payı ve Katılım Payı borç asıllarının, 31.07.2018 tarihi mesai bitimine kadar yapılandırılması ve ilk taksitini de 31.07.2018 tarihine kadar ödenmeniz koşuluyla gecikme zamları silinecek ve asıl borç miktarını altı eşit taksitte ödeme imkanınız olduğunun bilgi edinilmesi rica olunur. Lütfiye ARICAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Yrd. Başkan (31.03.2018 TARİHİ İTİBARİYLE) EĞİTİM PAYI ASIL BORÇ MİKTARI : ……………………………. KATILIM PAYI ASIL BORÇ MİKTARI: …………………………… DAĞITIM : Birliğe Eğitim ve Katkı Payı Borcu olan Odalara. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 29.Mayıs.2018 Saat 16:26 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |