Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2023 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2023 Genelgeleri |
Konu: 13 Sayılı Genelge (Deprem Bölgesine Yardım Gönder) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 13 Sayılı Genelge (Deprem Bölgesine Yardım Gönder) Gönderim Zamanı: 06.Şubat.2023 Saat 16:20 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2023/156 06.02.2023 KONU : Deprem Bölgesine Yardım Gönderilmesi. ODALARA (2023/13) SAYILI GENELGE Ülkemizde; merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de hissedilen 7.4 büyüklüğünde deprem olmuş ve bir çok vatandaşımız depremden etkilenmiştir. Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden etkilenen depremzedelere, ilk etapta deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere, Birliğimiz koordinasyonunda KURU GIDA, BATTANİYE, KIŞLIK GİYSİ, ÇORAP, KATALİTİK TÜPLÜ SOBA, ŞAPKA BERE, KÖMÜR gibi yardım malzemeleri gönderilecektir. Yardımlar, ODALARIMIZDA toplanıp toplu olarak birliğimize ulaştırılması gerekmektedir. Yardımda bulunmak isteyen üyelerimizin ve Odalarımızın 10.02.2023 Cuma gününe kadar, Birlik Personeli Güneş Bey ve Ünal Beyle irtibata geçmeleri gerekmektedir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor; bölgedeki vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm Milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bilgi edinilmesi ve üyelerinize duyurulması önemle rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan İrtibat kişileri: Güneş Bey : Dahili 115 Ünal bey : Dahili 114 DAĞITIM: TÜM ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 27.Şubat.2023 Saat 15:49 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |