Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2020 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2020 Genelgeleri |
Konu: 8 Sayılı Genelge (Özel Aydın İngiliz Kültür ...) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 8 Sayılı Genelge (Özel Aydın İngiliz Kültür ...) Gönderim Zamanı: 15.Ocak.2020 Saat 14:17 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2020/51 14.01.2020 KONU : Özel Aydın İngiliz Kültür Eğitim Kurumları Protokolü. ODALARA (2020/8) SAYILI GENELGE Birliğimiz ile Özel Aydın İngiliz Kültür Eğitim Kurumları arasında 27.12.2019 tarihinde Oda üyelerimiz ile oda personelimizi kapsayan İndirim Protokolü imzalanmıştır. Bu Protokol kapsamında; Oda üyelerimiz, Birlik ve Oda Personelimiz ve çocuk ve yetişkin grupları İngilizce eğitimlerini kapsayan, talepleri doğrultusunda resmi doküman ile belgelenmesi koşulu ile indirim protokolünden yararlanabileceklerdir. İlgili eğitim süresince, İngiliz Kültür Eğitim Kurumunun ilan ettiği mevcut liste fiyatları üzerinden çocuk grupları ve yetişkin gruplarında ekte belirtilen indirimler uygulanacaktır. İndirimler imzalanan tarih başlangıcından itibaren 1 (Bir) yıl süre ile Aydın İngiliz Kültür Merkez, Mimar Sinan ve Nazilli şubelerinde geçerlidir. Genelge ekinde gönderilen Protokolün incelenerek, üyelerinize duyurulması rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan EKLER: 1- 1 Adet Protokol. (6 Sayfa) 2- İndirim Tablosu (1 Sayfa) DAĞITIM : İLGİLİ ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. GENELGE EKİNİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 23.Ocak.2020 Saat 10:16 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |