Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2021 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2021 Genelgeleri |
Konu: 173 Sayılı Genelge (Kuşadası İlçemizde Yaşanan...) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 173 Sayılı Genelge (Kuşadası İlçemizde Yaşanan...) Gönderim Zamanı: 07.Aralık.2021 Saat 16:26 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2021/1042 06.12.2021 KONU : Kuşadası İlçemizde Yaşanan Yangın Felaketi. ODALARA (2021/173) SAYILI GENELGE İlgi : Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın 06.12.2021 tarih 2021/264 sayılı yazısı. Birliğimize bağlı Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın tarafımıza göndermiş olduğu İlgide kayıtlı ekte sureti bulunan yazısında; “27.11.2021 Cumartesi günü Kuşadası İlçemizde bulunan kapalı Kuştur Pazaryerinde meydana gelen yangın sonucunda 17 üyemizin işyerinde büyük hasar meydana gelmiştir. Pandemi süresince işyerlerini açamamış esnafımızın yaşadığı olumsuz etkileri henüz gideremeden tüm ürünlerinin yanmasına sebep olan yangın felaketinin zararlarının bir nebze olsun hafifletilmesi açısından üyelerimize yardım yapılması” istenmektedir. Birliğimizce üyelerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için olanaklarımız doğrultusunda yardım yapılmaya çalışılmakta olup, Odalarımızca da imkanları doğrultusunda ilgili üyelerimize maddi yardımda bulunulması, zararlarının bir nebze daha hafifletilmesini sağlayacaktır. Odanız imkanları doğrultusunda yapılacak yardımların Birliğimizin Halk Bankası Aydın Merkez Şubesi nezdinde bulunan 16000012 no.lu hesabına Kuşadası Yangın Yardımı adı altında 20.12.2021 tarihi mesai bitimine kadar yatırılması önemle rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 14.Aralık.2021 Saat 10:03 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |