Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2021 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2021 Genelgeleri |
Konu: 167 Sayılı Genelge (Gen.Sek.Eğitim Semineri) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 167 Sayılı Genelge (Gen.Sek.Eğitim Semineri) Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2021 Saat 15:08 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2021/914 09.11.2021 KONU : Genel Sekreterler Eğitim ve Bilgilendirme Semineri. ODALARA (2021/167) SAYILI GENELGE 2022 yılı Olağan Genel Kurullar öncesi Oda Genel Sekreterlerimize yönelik 15.11.2021 Pazartesi günü Saat 15.oo’de Birliğimiz Hizmet Binası 3.Katında ESBİS Kullanımı ve Olağan Genel Kurullar hakkında Eğitim ve Bilgilendirme Semineri yapılacaktır. Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü’nden konu ile ilgili Uzman Personelin bilgilendirmesiyle yapılacak seminer, genel kurullarda yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgilenme açısından önem arz etmektedir. Oda Genel Sekreterinin belirtilen gün ve saatteki seminere katılımının sağlanması hususunda gereği bilgilerinize rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 11.Kasım.2021 Saat 10:57 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |