Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2022 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2022 Genelgeleri |
Konu: 098 Sayılı Genelge (Okul Gıdası Hakkında Tebliğ..) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 098 Sayılı Genelge (Okul Gıdası Hakkında Tebliğ..) Gönderim Zamanı: 14.Eylül.2022 Saat 10:14 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2022/1065 13.09.2022 KONU : Okul Gıdası Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ. ODALARA (2022/98) SAYILI GENELGE İlgi: Konfederasyonumuzun 09.09.2022 tarih 81 sayılı genelgesi. Konfederasyonumuzun İlgide kayıtlı genelgesinde; “Okul Gıdası Hakkında Tebliğ (Tebliğ No:2020/13)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Tebliğ No:2022/23)’i, 09 Eylül 2022 tarihli ve 31948 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul/kurumların bünyesinde faaliyet gösteren; kantin, kafeterya, yemekhane, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde doğrudan öğrenciye satışa/tüketime sunulacak olan hazır ambalajlı gıdaların ambalajında Okul Gıdası Logosunun bulunması ve Bakanlıktan okul gıdası onayı alınması zorunluluğu ile gıda işletmelerinin okul gıdası onayı almalarına yönelik işlemler 11 Eylül 2023 tarihine kadar ertelendiği” belirtilmektedir. Bilgi edinilmesi ve ilgili üyelerinize duyurulması rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan DAĞITIM : İlgili Odalara. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 20.Eylül.2022 Saat 11:58 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |