Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2020 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2020 Genelgeleri |
Konu: 2020/14 Sayılı Genelge (Vakıf Fonu) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 2020/14 Sayılı Genelge (Vakıf Fonu) Gönderim Zamanı: 04.Mart.2020 Saat 11:56 |
Konuyu Yazdır
AYDIN ESNAF ve SANATKÂRLAR DAYANIŞMA, EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI (AYESDEK VAKFI) Sayı : 2020/14 04/03/2020 Konu : Vakıf Fonu ........................................................................................ ODASI BAŞKANLIĞINA ......................./ A Y D I N Bilindiği üzere; vakfımız kuruluş gayesine ve amacına ulaşabilmesi toplanan vakıf fonu aidatlarının düzenli olarak yatırılması ile mümkün olacaktır. Ancak; son gönderilen 31.12.2019 tarihli hesap mizanlarında yapılan araştırma ve inceleme sonucunda bazı odalarımız vakfa olan borçlarını ödemediği görülmektedir. Bu uygulamayla bu odalarımız yasal olmadığı halde, toplanan emanet paraları oda giderlerinde kullanarak hem amaca hizmet edilmediği, hem de yasal suç işlediği gözlenmektedir. Bu itibarla 28.02.2020 tarih ve (41) sayılı Vakfımız Mütevelli Heyetinin aldığı karara istinaden borcu olan odalarımızın yardım ve burs talepleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Konu üzerinde hassasiyetle durulmasını ve gereğinin yapılmasını rica ederiz. Şahin KOLDAŞ Selahittin ÇETİNDOĞAN Vakıf Sekreteri Başkan DAĞITIM: Borcu olan Odalara. (Borcu olmayan odalarımızın bu yazıyı dikkate almamaları rica olunur.) GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 06.Mart.2020 Saat 14:16 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |