Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2024 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2024 Genelgeleri |
Konu: 034 Sayılı Genelge (İlk Yardım Eğitimi Duyurusu) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 034 Sayılı Genelge (İlk Yardım Eğitimi Duyurusu) Gönderim Zamanı: 02.Nisan.2024 Saat 16:30 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2024/479 29.03.2024 KONU : İlk Yardım Eğitimi Duyurusu ODALARA (2024/34) SAYILI GENELGE İlgi: Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünün 27.03.2024 tarih 516589 sayılı yazısı. Adnan Menderes Üniversitesinin ilgide kayıtlı yazısında; “Üniversiteye bağlı İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından, büyük bir hızla başlayan İlkyardım Eğitim faaliyetleri kapsamında iki gün sürecek olan “İlk Yardım Uygulayıcı Eğitimleri” düzenlenecek olup eğitimin sonunda Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan sınavda başarılı olan kişilere “İlkyardım sertifikası” verileceği, Söz konusu eğitim ile ilgili afiş ekte gönderilmiş olup, bahsi geçen İlk Yardım Eğitim faaliyeti ve diğer açılması planlanan eğitimlerin https://isg.adu.edu.tr adresinden takip edilmesinin de mümkün olduğu” belirtilmektedir. Bilgi edinilmesi ve eğitim ile ilgili afiş ekte gönderilmiş olup ilgili üyelerinize duyurulması rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan Ek: Afiş DAĞITIM : TÜM ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 03.Nisan.2024 Saat 16:54 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |