Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2020 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2020 Genelgeleri |
Konu: 7 Sayılı Genelge (Bilgilendirme Toplantısı) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 7 Sayılı Genelge (Bilgilendirme Toplantısı) Gönderim Zamanı: 13.Ocak.2020 Saat 09:36 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2020/43 10.01.2020 KONU : Bilgilendirme Toplantısı. ODALARA (2020/7) SAYILI GENELGE Birliğimize bağlı Odalarımızın Başkanları Başkan Vekilleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreterleri ve ESBİS Kullanıcı yetkisi bulunan yardımcı personeline yönelik, 17 Ocak 2020 Cuma günü Saat 14.oo’de Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin ERKAN ve Uzman Personeli, PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan GÜLTEN ile AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ’ın katılımıyla Hizmet Binamızda Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Söz konusu toplantıda, yeni ESBİS Sisteminin Kullanımı, ESBİS kullanımında karşılaşılan sorunlar hakkında Bakanlığımızdan gelen yetkili personeller tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca, PTT Genel Müdürlüğü’nden gelen uzman personel tarafından da e-ticaret ve ihracat eğitimi ile PTT Esnaf Kart Tanıtımı yapılacaktır. Toplantıya katılım çok önemli olup, Oda Başkanlarımızın, Başkan Vekillerimizin, Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve Genel Sekreterlerimiz ile ESBİS Kullanıcısı yardımcı Personelimizin katılımı zorunludur. Bilgi edinilmesi ve toplantıya katılımın sağlanması önemle rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 23.Ocak.2020 Saat 10:15 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |