Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2018 Genelgeleri | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2018 Genelgeleri |
Konu: 120 Sayılı Genelge (Genel Sek. Eğ.ve Değ.Toplantı) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 120 Sayılı Genelge (Genel Sek. Eğ.ve Değ.Toplantı) Gönderim Zamanı: 30.Kasım.2018 Saat 11:37 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2018/1169 29.11.2018 KONU : Genel Sekreterler Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı. ODALARA (2018/120) SAYILI GENELGE Birliğimize bağlı Odalarımızın Genel Sekreterlerine 15 Aralık 2018 Cumartesi günü Alyans Düğün Salonu Aydın-Denizli Karayolu Üzeri 4.Km. AYESOB Binası N:82 Efeler/AYDIN adresinde Saat 10.oo ile 17.oo arasında Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı yapılacaktır. Eğitim ve Değerlendirme Toplantısına katılan genel sekreterlerin yolluk ve harcırahları Odaların Eğitim Bütçesi hesabından karşılanacaktır. Toplantıya katılım Oda Genel Sekreterleri açısından 5362 sayılı kanunun 57. maddesi gereği mecburidir. Gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve önemli bir mazereti olup katılamayacak olanların mazeret dilekçelerini 05.12.2018 tarihi mesai bitimine kadar bildirmeleri önemle rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 03.Aralık.2018 Saat 12:11 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |