Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2024 Duyuruları ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Duyurular | 2024 Duyuruları |
Konu: ODALARA DUYURU (FIRIN&UNLU MAM.EKMEK ÜRETİM SINAV) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: ODALARA DUYURU (FIRIN&UNLU MAM.EKMEK ÜRETİM SINAV) Gönderim Zamanı: 15.Ağustos.2024 Saat 10:21 |
Konuyu Yazdır
KONU : FIRIN VE UNLU MAMULLER EKMEK ÜRETİM OPERATÖRÜ SINAVI Aydın Ticaret Odası tarafından 26-27 Ağustos 2024 tarihlerinde Fırın ve Unlu Mamuller Ekmek Üretim Operatörü Sınavı düzenlenmiş olup Sınav belirtilen tarihlerde Çine Meslek Yüksek Okulunda yapılacaktır. Avrupa Standartlarına Sahip Mesleki Yeterlilik Belgesi olan Fırın ve Unlu Mamuller Ekmek Üretim Operatörü sınavına girerek belgesini almak isteyen üyeleriniz ve yanında çalışanları; Aydın Ticaret Odasının 0 256 218 09 09 Dahili iç hat: 210-211 telefon numarasından detaylı bilgi alabileceklerdir. Bilgi edinilmesi ve ilgili üyelerinize duyurulması rica olunur. DAĞITIM: İLGİLİ ODALARA Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 10.Eylül.2024 Saat 08:29 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |