Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2022 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2022 Genelgeleri |
Konu: 110 Sayılı Genelge (Genel Sekreterler Eğitim.....) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 110 Sayılı Genelge (Genel Sekreterler Eğitim.....) Gönderim Zamanı: 12.Ekim.2022 Saat 15:22 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2022/1193 12.10.2022 KONU: Genel Sekreterler Eğitim ve Bilgilendirme Semineri. ODALARA (2022/110) SAYILI GENELGE Birliğimize bağlı Odalarımızın Genel Sekreterlerine 28-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Otium Sealight Beach Resort Hotel Kuşadası/AYDIN adresinde, Genel Sekreterler Eğitim ve Bilgilendirme Semineri yapılacaktır. Otele ulaşım herkesin kendi imkanları ile olacaktır. Otele giriş Cuma günü saat 11.oo’den itibaren olacaktır. Eğitim ve Bilgilendirme Seminerine katılan genel sekreterlerin yolluk ve harcırahları Odaların Eğitim Bütçesi hesabından karşılanacak olup, genel sekreterlerin konaklama ve yemek giderleri Birliğimizce karşılanacaktır. Seminere yardımcı personel, eş ve çocuklar katılamayacaktır. Sadece genel sekreterlerin katılımı olacaktır. Otel rezervasyon işlemlerinin tamamlanabilmesi için genel sekreterin ad-soyad, T.C. kimlik numarası, gün-ay-yıl şeklinde doğum tarihinin belirtildiği yazının 14-10-2022 tarihi mesai bitimine kadar sistemden Birliğimize gönderilmesi gerekmektedir. Bilgi edinilmesi ve seminere katılım hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi önemle rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 25.Ekim.2022 Saat 12:37 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |