Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2022 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2022 Genelgeleri |
Konu: 109 Sayılı Genelge (Başkanlar Kurulu) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 109 Sayılı Genelge (Başkanlar Kurulu) Gönderim Zamanı: 12.Ekim.2022 Saat 15:21 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2022/1189 12.10.2022 KONU : Başkanlar Kurulu. ODALARA (2022/109) SAYILI GENELGE Birliğimize bağlı Odalarımızın Başkanlarına 21- 23 Ekim 2022 tarihleri arasında Otium Sealight Beach Resort Hotel Kuşadası/AYDIN adresinde, 76. Başkanlar Kurulu aşağıda belirtilen gündem dahilinde yapılacaktır. Otele ulaşım, Başkanlarımızın kendi imkânları ile yapılacak olup, Yollukları ve harcırahları Odaların Eğitim Bütçesi hesabından karşılanacak, konaklama ve yemek giderleri Birliğimizce karşılanacaktır. Otele rezervasyon her şey dahil konseptinde yapılacaktır. Odalara Saat 11.oo’den itibaren giriş yapılacaktır. Başkanlar Kurulu’na katılım zorunlu olup, katılımın sağlanması hususu rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan BAŞKANLAR KURULU GÜNDEMİ: 1- Divanın Oluşumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 2- Birlik Başkanı Sayın Muhammet Ali KÜNKCÜ’nün açılış konuşması. 3- 17.10.2021 ile 20.10.2022 tarihleri arası Birlik Faaliyetleri hakkında bilgi verilmesi. 4- Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunlarının görüşülmesi. 5- Dilek ve Temenniler. 6- Kapanış. DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 25.Ekim.2022 Saat 12:37 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |