Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2024 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2024 Genelgeleri |
Konu: 062 Sayılı Genelge (Bilgilendirme Toplantısı) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3889 |
Konu: 062 Sayılı Genelge (Bilgilendirme Toplantısı) Gönderim Zamanı: 06.Haziran.2024 Saat 17:03 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2024/805 06.06.2024 KONU : Bilgilendirme Toplantısı ODALARA (2024/62) SAYILI GENELGE Oda Başkanlarımıza Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörlüğü İş Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme Destekleri kapsamında sunulan destek ve faaliyetlerin tanıtılması, bilgilendirilmesi ve hazırlanması konularında İl Koordinatörlüğünden yönetici ve uzmanların katılım ve sunum yapacağı; Birliğimiz bünyesinde kurulan Aydın Esnaf Odaları ve Bağlı Kuruluş Çalışanları Yardım Sandığımızın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere; Birliğimiz tarafımızdan kurulması planlanan ve üyelerimizce de halen yapılan ve yapılmaya devam eden e-ticaret faaliyetleri hakkında bilgilendirilmesi; Birliğimiz ile Aydın İlk Yardım Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Eğitim ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. arasında 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında üyelerimizin yapması ve hazırlanması gereken iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yapmak üzere Aydın İl Yardım Ortak Sağlık ve Güvenlik Biriminden uzmanların katılacağı Bilgilendirme Toplantısı 12 Haziran 2024 Çarşamba Günü Saat:11:00’de Birlik Hizmet Binamızda yapılacaktır. Yukarıda belirtilen konular hakkında genel bilgilendirme, açıklama ve soruların cevaplanması şeklinde gerçekleştirilecek olan Bilgilendirme Toplantısına ilgili kurum ve kuruluşlardan yönetici ve uzmanlar katılım sağlayacak olup genel bilgilendirme, açıklama ve soruların cevaplanması amaçlanmaktadır. Bilgilendirme Toplantısı Oda Başkanlarımızın katılımıyla yapılacak olup katılamayacak olan Başkanlarımızın Başkan Vekilleri katılabilecektir. Bilgilerinize rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan DAĞITIM: TÜM ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 25.Haziran.2024 Saat 11:25 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |