Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2024 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2024 Genelgeleri |
Konu: 018 Sayılı Genelge (Kampanyalar Hk) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3889 |
Konu: 018 Sayılı Genelge (Kampanyalar Hk) Gönderim Zamanı: 19.Şubat.2024 Saat 17:00 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2024/233 14.02.2024 KONU : Kampanyalar Hk. ODALARA (2024/18) SAYILI GENELGE İlgi : Konfederasyonumuzun 12.02.2024 tarih ve 2024/17 sayılı genelgesi. Konfederasyonumuzun ilgide kayıtlı genelgesinde; “Konfederasyonumuz ile Aveon Global Sigorta A.Ş. ve Ozan Elektronik Para A.Ş. arasında düzenlenen işbirliği protokolü çerçevesinde “TESK Esnaf Cüzdan” uygulamasına ilişkin bilgiler, Konfederasyonumuzun 2023/89 sayılı genelgesi ile teşkilatımıza duyurulduğu; Anılan Protokol kapsamında; Ozan Elektronik Para A.Ş. tarafından geliştirilen esnaf dostu POS hizmetine ilişkin özel kampanya fiyatları ile Aveon Global Sigorta A.Ş. tarafından hazırlanan esnafımız ve birinci derece (yakın aile üyelerine) yakınlarına 2024 yılı için özel indirimleri içerir tanıtım broşürlerinin genelge ekinde yer aldığı” belirtilmektedir. Bilgi edinilmesi ve ilgili üyelerinize duyurulması rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan Ekler: 1. Ozan Elektronik Para A.Ş.’nin Broşürü 2. Aveon Global Sigorta A.Ş.’nin Broşürü DAĞITIM : TÜM ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 28.Şubat.2024 Saat 10:21 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |