Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2023 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2023 Genelgeleri |
Konu: 045 Sayılı Genelge (Eğitim ve Bilgilendirme .....) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 045 Sayılı Genelge (Eğitim ve Bilgilendirme .....) Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2023 Saat 13:44 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2023/575 26.04.2023 KONU : Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı ODALARA (2023/45) SAYILI GENELGE Bilindiği üzere, 12 Mart 2023 tarih ve 32130 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun yürürlüğe girmiştir. Oda Başkanlarımıza ve Genel Sekreterlerimize 7440 sayılı Yapılandırma Kanunu ile getirilen düzenlemeler ve hükümler hakkında Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı 03 Mayıs 2023 Çarşamba Günü Saat:10:00’da Birlik Hizmet Binamızda yapılacaktır. 7440 sayılı Kanun hakkında genel bilgilendirme, açıklama ve soruların cevaplanması şeklinde gerçekleştirilecek olan Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısına Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden uzmanlar katılım sağlayacak olup Kanun Hakkında genel bilgilendirme, açıklama ve soruların cevaplanması amaçlanmaktadır. Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısına Oda Başkanlarımızın ve Genel Sekreterlerimizin katılımı zorunlu olup Toplantıya hazırlıklı gelinmesi önemle rica olunur. Banu TAŞCI Muhammet Ali KÜNKCÜ Genel Sekreter Başkan DAĞITIM: TÜM ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 05.Mayıs.2023 Saat 15:34 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |