Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2022 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2022 Genelgeleri |
Konu: 069 Sayılı Genelge (Birlik Organları Görev Dağılı) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3892 |
Konu: 069 Sayılı Genelge (Birlik Organları Görev Dağılı) Gönderim Zamanı: 25.Mayıs.2022 Saat 16:21 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2022/606 25.05.2022 KONU : Birlik Organları Görev Dağılımı. ODALARA (2022/69) SAYILI GENELGE 15.05.2022 Pazar günü gerçekleştirilen Birliğimizin 33.Olağan Genel Kurulu Başkan ve Yönetim-Denetim-Disiplin Kurulları seçimi sonrası 18.05.2022 tarihinde kesinleşen seçim sonuçlarına göre Birlik Başkanı seçilen Muhammet Ali KÜNKÇÜ Başkanlığı’nda Yönetim-Denetim ve Disiplin Kurulları 24.05.2022 Salı günü toplantılarını gerçekleştirmiştir. Buna göre; Yönetim Kurulu Üyelerinin kendi aralarında yaptığı görev dağılımında Birlik Başkan Vekilliğine, Birliğimizin 2026 Olağan Genel Kuruluna kadar Uğur ANBARLI, 24.05.2023 tarihine kadar Murat ELGİN getirilmiştir. Birlik Denetim Kurulu Üyelerinin kendi aralarında yaptığı görev dağılımında Denetim Kurulu Başkanlığına Hayrettin TÜREMEN getirilmiştir. Birlik Disiplin Kurulu Üyelerinin kendi aralarında yaptığı görev dağılımında Disiplin Kurulu Başkanlığına Şerife DEMİR, Disiplin Kurulu Başkan Vekilliğine Hüseyin AKGÜL getirilmiştir. Bilgi edinilmesi rica olunur. Lütfiye ARICAN Uğur ANBARLI Genel Sekreter Vekili Başkan Vekili DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLATIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 03.Haziran.2022 Saat 16:42 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |