Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2022 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2022 Genelgeleri |
Konu: 047 Sayılı Genelge (Elektrik Bedelleri Hk.) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 047 Sayılı Genelge (Elektrik Bedelleri Hk.) Gönderim Zamanı: 31.Mart.2022 Saat 13:36 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2022/382 28.03.2022 KONU : Elektrik Bedelleri Hk. ODALARA (2022/47) SAYILI GENELGE İlgi: Konfederasyonumuzun 24.03.2022 tarih 38 sayılı genelgesi. Konfederasyonumuzun ilgide kayıtlı genelgesinde; “Konfederasyonumuza teşkilatımızdan gelen başvuru ve taleplerden; esnaf ve sanatkarlarımızın işyerlerinde kullandığı elektrik bedellerinin yüksek olmasının, mesleki faaliyetin devamında büyük sıkıntılar doğurduğu anlaşılmaktadır. Elektrik bedellerindeki artıştan daha az oranda etkilenmek için alternatif elektrik tedarikine yönelmekte fayda görülmektedir. Bu amaçla, il ve ilçelerimizde EPİAŞ (Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi) tarafından yetkilendirilen Aktif Elektrik Enerjisi Tedarik Şirketleri ile Serbest Tüketicilere yönelik Enerji, Alım Satım sözleşmeleri yapılması halinde, iş yerlerimizde kullanılan Elektrik Enerjisinden daha uygun fiyatlarla tedarik edilmesi mümkün olacağı” belirtilmektedir. Bilgi edinilmesi ve ilgili üyelerinize duyurulması rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan DAĞITIM: TÜM ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 05.Nisan.2022 Saat 14:54 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |