Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2021 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2021 Genelgeleri |
Konu: 155 Sayılı Genelge (İl Sıfır Atık Yönetim Sistemi) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3892 |
Konu: 155 Sayılı Genelge (İl Sıfır Atık Yönetim Sistemi) Gönderim Zamanı: 19.Ekim.2021 Saat 09:54 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2021/834 13.10.2021 KONU : İl Sıfır Atık Yönetim Sistemi Planı ODALARA (2021/155) SAYILI GENELGE İlgi: Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğünün 01.10.2021 tarih 1861953 sayılı yazısı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün, Birliğimize göndermiş olduğu ilgide kayıtlı yazısında; “İl Sıfır Atık Yönetim Sistemi Planında ve Sıfır Atık Bilgi Sistemi üzerinde yapılan incelemede, bazı/kurum/kuruluş/işletmelerin Sıfır Atık Bilgi Sisteminde kaydının olmadığı, bazılarının ise sistem kaydının olmasına karşın halen Temel Seviye Sıfır Atık Belgesini almadığı bildirildiği; Bu kapsamda; Sıfır Atık Bilgi Sisteminde kaydı bulunan kurum/kuruluş/işletmelerin “kurum türü” faaliyet konularına göre düzeltilmeli, kurum türünü seçmeyenlerin kurum türünü seçmeleri gerektiği; Sıfır Atık Yönetmeliği ekinde yer alan Uygulama Takviminde belirtilen tarihe kadar kurum/kuruluş/işletmelerin sıfır atık yönetim sistemini kurarak sıfır atık belgesini alması zorunludur. İl Sıfır Atık Yönetim Sistemi Planında yapılacak revize işlemine esas olmak üzere; Temel Seviye Sıfır Atık Belgesinin alınması gereken son tarih de dikkate alınarak ivedilikle, yukarıda bahsi geçen çalışmaların yapılması için bağlı kurum/kuruluş/işletmelerin bilgilendirilmesi” talep edilmektedir. Bilgi edinilmesi ve ilgili üyelerinize duyurulması rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan DAĞITIM: İLGİLİ ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 26.Ekim.2021 Saat 14:16 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |