Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2021 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2021 Genelgeleri |
Konu: 020 Sayılı Genelge (Kurs İlanı) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 020 Sayılı Genelge (Kurs İlanı) Gönderim Zamanı: 08.Şubat.2021 Saat 10:16 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2021/105 05.02.2021 KONU : Kurs İlanı ODALARA (2021/20) SAYILI GENELGE İlgi: Ticaret İl Müdürlüğünün 12.01.2021 tarih ve 60566066 sayılı yazısı. Ticaret İl Müdürlüğünün ilgide kayıtlı yazısında; “Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim bünyesinde açılacak olan Sorumlu Emlak Danışmanlığı Eğitimi Programı ile ilgili olarak ilimizde bulunan meslek odalarına duyurulması istendiği ve Fırat Üniversitesi tarafından açılacak Sorumlu Emlak Danışmanlığı Eğitimi Programının odalarımıza ve kayıtlı üyelerimize duyurulması” talep edilmektedir. Bilgi edinilmesi ve ilgili üyelerinize duyurulması rica olunur. Lütfiye ARICAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Yrd. Başkan DAĞITIM: İLGİLİ ODALARA GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 11.Şubat.2021 Saat 14:21 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |