Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2020 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2020 Genelgeleri |
Konu: 78 Sayılı Genelge (Maske Takma Zorunluluğu) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 78 Sayılı Genelge (Maske Takma Zorunluluğu) Gönderim Zamanı: 16.Nisan.2020 Saat 15:52 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2020/439 16.04.2020 KONU : Maske Takma Zorunluluğu. ODALARA (2020/78) SAYILI GENELGE Aydın İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi’nin 22 ve 24 sayılı kararı gereğince; “Birden fazla personel istihdam eden tüm işyerlerinde salgının mahiyetine uygun maske takılması, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının uygulanması, bunun denetimi için SGK Denetmenleri, İş-Kur Denetim Elemanları, Ticaret İl Müdürlüğü Denetçileri ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Denetçilerinin Pandemi süresince yetkilendirilmesi, ayrıca toplu taşıma araçlarında da maske takma zorunluluğu getirilmiştir. Alınan bu kararın uygulanma denetimlerine başlanmış olup, yanında birden fazla personel istihdam eden üyeleriniz ile toplu taşıma aracı işletmecisi üyelerinizin maske takmalarının zorunlu olduğu hususunda gerekli bilgilendirmeleri yapmanız önemle rica olunur. Lütfiye ARICAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Yrd. Başkan DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 17.Nisan.2020 Saat 15:43 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |