Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2019 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2019 Genelgeleri |
Konu: 138 Sayılı Genelge (Mesleki Yeterlilik Belgesi Pr) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 138 Sayılı Genelge (Mesleki Yeterlilik Belgesi Pr) Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2019 Saat 16:03 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2019/1363 14.11.2019 KONU : Mesleki Yeterlilik Belgesi Protokolü. ODALARA (2019/138) SAYILI GENELGE Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak 4K Uluslararası Belgelendirme İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı ile işbirliği protokolü imzalanmıştır. Bu protokol ile Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme konularında Birliğimize bağlı odalarımızın üyelerine ekonomik ve Mevzuata uygun olarak Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olmaları sağlanacaktır. Genelge ekinde gönderilen listede belirtilen meslek dallarında belgelendirme yapılacaktır. Odanıza kayıtlı ilgili üyelerinizden söz konusu belgeyi alacak olanların odanızca listesinin Birlik AR-GE ve Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir. 23.10.2019 tarihi itibariyle 2 (İki) yıl süreyle geçerli olan protokol sureti genelge ekinde gönderilmiş olup, protokolün incelenerek, ilgili üyelerinize duyurulması önemle rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan EKİ: a- 2 sayfa protokol sureti. b- 5 sayfa meslekler listesi. NOT : Meslek gruplarına göre belgelendirme ücreti daha sonra duyurulacaktır. DAĞITIM : İlgili Odalara. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. GENELGE EKİNİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 04.Aralık.2019 Saat 11:12 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |