Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2019 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2019 Genelgeleri |
Konu: 2019 / 44 Sayılı Vakıf Genelgesi | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 2019 / 44 Sayılı Vakıf Genelgesi Gönderim Zamanı: 09.Ağustos.2019 Saat 11:16 |
Konuyu Yazdır
AYDIN ESNAF ve SANATKÂRLAR DAYANIŞMA, EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI (AYESDEK VAKFI) Sayı :2019/44 08/08/2019 Konu :Eğitim Bursu. ............................................................................................................. ODASI BAŞKANLIĞINA ..................../A Y D I N Bilindiği üzere, Vakfımız tüzüğünün 7.’nci maddesine göre, Esnaf Sicil kaydı bulunan ve Oda üyeliği devam eden Esnaf ve Sanatkarların maddi imkansızlıkları nedeniyle okutamadığı çocuklarına Yüksek öğrenimleri sırasında EĞİTİM BURSU verilmektedir. 2018-2019 eğitim döneminde burs alan öğrenciler ile 2019-2020 eğitim döneminde yüksek öğrenimini sürdürecek öğrenciler için burs taleplerinin; Vakfımız Yönetmeliği kriterleri doğrultusunda en geç 15 EKİM 2019 tarihinde Vakfımızda olacak şekilde ekteki istenilen belgeler ile birlikte gönderilmesi ve gereğinin yapılmasını önemle rica ederiz. Şahin KOLDAŞ Selahittin ÇETİNDOĞAN Vakıf Sekreteri Başkan E K L E R : • 2 Adet Durum Bildirim Formu (Öğrenci Tanıtma Belgesi) • 1 Adet Bilgi Formu (Tapu ve Trafik Kaydı) GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. GENELGE EKİNİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 23.Ağustos.2019 Saat 10:54 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |