Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2018 Genelgeleri | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2018 Genelgeleri |
Konu: 41 Sayılı Genelge (Meslek Odasına Kayıt) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 41 Sayılı Genelge (Meslek Odasına Kayıt) Gönderim Zamanı: 21.Mayıs.2018 Saat 12:16 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2018/561 21.05.2018 KONU : Meslek Odasına Kayıt. ODALARA (2018/41) SAYILI GENELGE İlgi : Konfederasyonumuzun 18.05.2018 tarih 1388 no 2018/44 sayılı genelgesi. Konfederasyonumuzun İlgide kayıtlı ekte sureti bulunan genelgesinde; “Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliği’nin 7. maddesinde geçen yetkili elektrik tesisatçısının (elektrikle ilgili fen adamı) bağlı bulunduğu meslek odasından; yetkili elektrik tesisatçısının iş yerinin bulunduğu yerdeki meslek ve sanatı ile ilgili ihtisas odasının, meslek ve sanatı ile ilgili ihtisas odası bulunmuyor ise kayıtlı bulunduğu karma odasının, karma oda yok ise kayıtlı bulunduğu meslek ve sanatı ile ilgili en yakın odanın anlaşılması gerektiğinin Enerji Bakanlığı’nca tüm Dağıtım Şirketlerine bildirildiği” belirtilmektedir. Bilgi edinilmesi ve konunun ilgili üyelerinize duyurulması rica olunur. Lütfiye ARICAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Yrd. Başkan EKİ : 2 sayfa TESK Genelgesi. DAĞITIM : İlgili Odalara. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. GENELGE EKİNİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 25.Mayıs.2018 Saat 16:17 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |