Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2018 Genelgeleri | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2018 Genelgeleri |
Konu: 37 Sayılı Genelge (Kapasite Raporları) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 37 Sayılı Genelge (Kapasite Raporları) Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2018 Saat 09:14 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2018/472 25.04.2018 KONU : Kapasite Raporları. ODALARA (2018/37) SAYILI GENELGE İlgi : Konfederasyonumuzun 17.04.2018 tarih 1000 no 38 sayılı genelgesi. Konfederasyonumuzun İlgide kayıtlı ekte sureti bulunan genelgesinde; “Kapasite Raporu, esnaf ve sanatkarlara ait işyerlerinin kayıt, unvan, personel, sermaye, adres gibi bilgileri ile makine ve tesisat, yıllık üretim kapasitesi, kapasite hesabı, yıllık tüketim kapasitesi gibi bilgilerini gösteren, elektronik ortamda düzenlenen ve Konfederasyon onayından itibaren 3 yıl geçerliliği olan bir belgedir. Odalarımızca TESK Kapasite Raporu Yönetmeliği’ne hükümlerine istinaden hazırlanan raporlarda yapılan yanlış uygulamaların genelgede belirtildiği ve konunun ilgili Odalarımıza duyurulması” istenmektedir. Bilgilerinize rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan EKİ : 2 sayfa TESK genelgesi. DAĞITIM : İlgili Odalara. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. GENELGE EKİNİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 07.Mayıs.2018 Saat 15:03 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |