Aktif Konular Üye Listesi Arama Yardım Kayıt Ol Giriş |
2017 Genelgeleri ( Kilitli Forum) | |
AYESOB Forum | AYESOB Odalar | AYESOB Genelgeler | 2017 Genelgeleri |
Konu: 98 Sayılı Genelge (Gen.Sek.Eğitim ve Bil.Semineri) | |
Yazar | Mesaj |
Gökhan ATMAZ
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2006 Gönderilenler: 3891 |
Konu: 98 Sayılı Genelge (Gen.Sek.Eğitim ve Bil.Semineri) Gönderim Zamanı: 17.Kasım.2017 Saat 10:36 |
Konuyu Yazdır
SAYI : 2017/869 17.11.2017 KONU : Genel Sekreterler Eğitim ve Bilgilendirme Semineri. ODALARA (2017/98) SAYILI GENELGE Yaklaşan Genel Kurullar öncesi, genel kurul hazırlıkları hakkında Birliğimize bağlı Odalarımızın Genel Sekreterlerine, Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü’nden ve Konfederasyonumuzdan gelecek uzmanlar tarafından, 25.11.2017 Cumartesi günü Saat 13.oo’de Birlik Hizmet Binası üstü Alyans Düğün Salonu Efeler/AYDIN adresinde Eğitim ve Bilgilendirme Semineri yapılacaktır. Seminere tüm Genel Sekreterlerin katılımı zorunlu olup, seminere katılacak olan genel sekreterlerin yolluk ve harcırahları Odalarının Eğitim Bütçesinden karşılanacaktır. Bilgilerinize rica olunur. Mustafa ÇAĞLAYAN Selahittin ÇETİNDOĞAN Genel Sekreter Başkan DAĞITIM : TÜM ODALARA. GENELGEYİ YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN. Düzenleyen Gökhan ATMAZ - 11.Aralık.2017 Saat 15:19 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |